Hoe werkt het om uw goud, zilver, munten en juwelen te verkopen voor geld?

Ik heb wat goud of juwelen te koop en wil dit graag inwisselen voor geld. Wat nu? Waar kan ik terecht en hoe werkt dat nu precies?
Bovenstaande situatie is iets wat veel mensen zich afvragen wanneer zij besluiten hun goud of zilver te verkopen. De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel nieuwe aankoop handeltjes uit de grond geschoten die allemaal goud inkopen en de dingen regelen op hun eigen werkwijze en eigen prijzen. Wij zijn reeds meer dan 35 jaar zelf actief als juwelen experten zowel in België als in het buitenland. Een van onze bedrijfspilaren is dat u niet enkel goud en zilver kan verkopen maar ook juwelen bezet met diamant, diamanten al dan niet met certificaat, mechanische merkuurwerken, gouden of zilveren munten, antieke juwelen, zilverwerk zoals kandelaars, bestekken, plateaus enz…Contacteer ons voor info of een afspraak zodat wij de nodige tijd kunnen voorzien. Wij doen gratis taxatie van gouden juwelen na afspraak.

SLOOPGOUD VERKOPEN?

Naast de aankoop van investeringsmunten en -baren is RuxiaGold vooral gespecialiseerd in de aankoop van sloopgoud. U bent meer dan welkom in ons kantoor te Brugge. U kan dagelijks onze hoge netto prijzen voor sloopgoud en zilver terugvinden op onze websites. Wij verwerken het goud en zilver in eigen smelterij.

RuxiaGold koopt:
+ gouden en platina juwelen met of zonder diamant.
+ horlogemonturen.
+ beschadigde en/of gepolierde gouden munten & goudbaren.
+ gouden penningen.
+ tandengoud.

Voor aankoop van volgende goederen kunnen wij u niet helpen:
+ bladgoud en/of goudverf.

+ vergulde juwelen.

+ zeer lage goudlegeringen.

+ verzilverde voorwerpen.

+ elektronisch afval en/of printplaten.

Spectrometer

Wij beschikken over een hoogtechnologisch toestel dat een Spectrometer heet. Het analyseert metalen met perfecte nauwkeurigheid. U kan dus bij twijfel met de gewone toetssteen test verzekerd zijn van de exacte analyse van de juwelen die u wenst te verkopen.

Maximaal € 500 cash, resterende bedrag via bankoverschrijving.

De wetgeving aangaande cash betalingen is onlangs gewijzigd.

Wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme en beperking van het gebruik in contanten. 18 september 2017. De aankoop van edele stoffen door onze firma is gedeeltelijk in contanten toegelaten, met name tot € 500 indien dit afkomstig is van een consument.
Algemeen verbod in contanten voor professionelen. De betaling wordt steeds via een bank transfer gedaan.