CONTACT US 7/7: +32(0)486.34.63.06 or +32(0)475.360.940 | We work every day of the week, 7 on 7, please contact us!|info@tenplusdesign.com
FAQ items aan het laden...
Home12023-02-24T10:32:05+00:00

Aankoop sloopgoud en zilver aan hoge netto online prijzen.


Wilt u uw oud goud, zilver of munten verkopen? Hier vindt u dagelijks onze actuele inkoopprijzen voor de inkoop van sloop goud en zilver. Wat u ziet in de tabel is wat wij minimum netto betalen in euro per gram volgens gehalte en gewicht. Wij betalen meer voor recente her-verkoopbare juwelen met grotere diamanten in goede staat met bij voorkeur de nodige documenten. Deze worden geschat volgens goud en diamant waarde. Zeer kleine diamantjes gezet hebben weinig meerwaarde.

Onze inkoopprijzen worden dagelijks aangepast, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zijn gediplomeerd goudsmid, diamantzetter en gemoloog met meer dan 35 jaar ervaring in de juwelen sector en u kan bij ons steeds terecht bij voorkeur na afspraak voor advies  betreft verkoop van uw goud, juwelen, munten, uurwerken, diamanten en zilverwerk.

Al het sloopgoud word in onze eigen goudsmelterij verwerkt waardoor wij hoge prijzen kunnen uitbetalen. Gratis taxatie van uw gouden juwelen.

             

RUXIAGOLD BV. Kantoor: 050/32.17.88
Filips De Goedelaan 17, Brugge (nabij Ezelpoort, gratis parking)

Sloopgoud en zilver prijzen:

Gouden munten prijzen:


Gold price by GoldBroker.com

Meer info over de soorten goud en hoe te herkennen:

9 kt of 8 kt = 37,5% of 33,3 % puur goud2022-04-27T06:35:16+00:00

U kan dan mogelijks een stempel terugvinden in het goud met nummer 375 of 333. Dit gehalte is vooral veel voorkomend in toeristische landen zoals oa. Turkije, Tunesie, Egypte en Griekenland.

14 karaat = 58,5% puur goud2022-04-27T06:34:53+00:00

Indien het juweel uit 14 karaat goud bestaat is dit zichtbaar door een stempel met het nummer 585. Dat betekent dat er 58,5 % goud verwerkt zit in het juweel. Standaard gehalte in oa. Nederland en UK

18 karaat = 75,0% puur goud2022-04-27T06:34:17+00:00

De meeste recente en merk sieraden bestaan uit 18 karaat goud. Soms kan u een stempel terugvinden met het nummer 0,750. Dat betekent dat er 75,0% goud verwerkt in zit. De andere metalen in het juweel zijn oa zilver, koper en nog veel andere metalen.

22 kt of 21,6 karaat = 91,6% of 90,0% puur goud2022-04-27T06:34:26+00:00

De meeste muntstukken bevatten 22 of 21,6 karaat goud(916 of 900 stempel). Deze zuiverheid in juwelen is mogelijk, maar weinig verkocht in Europa. Dit gehalte word vooral verwerkt in juwelen uit landen als China, India, Thailand, Dubai enz.. In dat geval kan u een stempel 916 of 900 terugvinden in het sieraad. Deze juwelen zijn steeds in geelgoud, nooit in witgoud. Witgoud start pas vanaf 18 kt.

24 karaat = 99,99% puur goud2022-04-27T06:30:33+00:00

24 karaat is eigenlijk te zacht om te gebruiken bij het creéeren van juwelen. De sieraden zouden dan makkelijk beschadigd worden of buigen. Door andere metalen zoals zilver en koper toe te voegen wordt het goud harder gemaakt. Deze legering bepaalt de kleur van het goud. De originele kleur van goud is steeds geel. Witgoud wordt gecreéerd door deze samenstelling van metalen. Er zijn wel enkele beleggingsmunten die bestaan uit puur goud zoals oa. de Maple Leaf, Australian Nugget of de Ameikaanse Buffalo.

Aankoop van mechanische merkhorloges:

Wij kopen uw mechanisch (geen Quartz) merkuurwerk aan bij voorkeur met doos en papieren. Het betreffende uurwerk moet in een goede esthetische en functionele staat zijn. Voor info kan je ons foto’s sturen met de nodige referenties van uw horloge naar volgend e-mailadres: info@tenplusdesign.com

Hoe werkt het om uw goud en juwelen te verkopen:

“Ik heb wat goud of juwelen te koop en wil dit graag inwisselen voor geld. wat nu?” Waar kan ik terecht en hoe gaat dat nu precies in zijn werk
Bovenstaande situatie is iets wat veel mensen zich afvragen wanneer zij besluiten hun goud en/of zilver te verkopen. De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel nieuwe aankoop handeltjes uit de grond geschoten die allemaal goud inkopen en de dingen regelen op hun eigen werkwijze en eigen prijzen. Wij zijn reeds meer dan 30 jaar zelf actief als juwelen expert zowel in België als in het buitenland. Een van onze bedrijfspilaren is dat u niet enkel goud en zilver kan verkopen maar ook juwelen bezet met diamant, losse diamanten al dan niet met certificaat, merkhorloges, munten, antieke juwelen, zilverwerk zoals kandelaars enz… Daarom graag bij voorkeur ons contacteren voor een afspraak zodat wij de nodige tijd kunnen vrijmaken.

OPGELET: Wanneer er door ons een mondelinge of schriftelijke prijsofferte wordt gedaan voor sloopgoud/zilver of juwelen bezet met edelstenen is deze enkel geldig de dag van de offerte. Elk bod kan herzien worden en is nooit bindend. Dit wegens de dagelijkse schommeling van zilver en goud koersen.

RUXIAGOLD bv. staat voor het correct en flexibel afhandelen van al uw verkopen! Eerlijkheid en discretie zijn onze gekende troeven!

Voor uw verkoop en waarde schatting van goud, juwelen, diamanten, antieke juwelen, gouden horloges, munten of zilveren siervoorwerpen kan u terecht bij ons in Brugge. Deze worden door een ervaren juwelen expert na afspraak gratis getaxeerd. Dagprijs per gram voor goud en zilver zijn dagelijks op deze site te volgen. Wij adviseren discreet, eerlijk en competent (35 jaar internationale ervaring) in ons kantoor. Bij verkoop ontvangt u het overeengekomen bedrag contant of via bank overschrijving volgens de wettelijke normen. U kan ons tijdens de kantooruren contacteren voor info, advies en afspraak. Ruxiagold bv. Filips De Goedelaan 17, Brugge 8000. Gratis parking.

WIE ZIJN WE?

Ruxiagold bv. heeft meer dan 35 jaar ervaring. Wij bieden eerlijke netto prijzen. Geen enkele verplichting tot verkoop na schatting.

WAT DOEN WE?

Verkoop en schatting van goud, juwelen, diamanten, gouden horloges, munten of zilver door een ervaren expert.

WAAR WERKEN WE?

Ons kantoor bevindt zich in Brugge, vlak bij de Ezelpoort. Na afspraak kan u bij ons terecht. Zon en feestdagen gesloten.

ANALYSE

Uw edelmetaal wordt met de grootste zorg en met de meeste vakkennis geanalyseerd. Afhankelijk van het soort edelmetaal zullen wij de gepaste methode toepassen voor juiste analyse. Wil u niet met uw waardevolle juwelen over straat lopen, geen probleem, wij komen graag naar U toe!

AANKOOP GOUD

Wenst u Goud of Juwelen te verkopen? Dan ben je bij Tenplus Design aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het discreet en correct aankopen van uw fysiek goud en juwelen in alle vormen en geven u steeds een hoge dagprijs. 30 jaar internationale ervaring. Ook waarde bepaling voor verzekering, erfenis, verdeling enz…

AANKOOP DIAMANT

Wij kopen uw diamanten aan in alle vormen al dan niet met certificaat. Diamanten verwijderd uit juwelen kan u tevens bij ons verkopen. Waarde bepaling en maken van een certificaat zijn mogelijk.

AANKOOP ZILVER

Wij geven u een hoge dagprijs volgens gehalte voor sloopzilver, juwelen, munten en zilveren siervoorwerpen zoals kandelaars, bestek, schotels, koffie en theeservies… Geen minimum gewicht nodig. Ook verzilverd

Waarom kiezen voor RuxiaGold?

HEBT U NOG VRAGEN OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

VRAAG HET ONS

30 JAAR INTERNATIONALE ERVARING

tenplus-design-1546Wij adviseren discreet, eerlijk en competent in ons kantoor. Bij verkoop ontvangt u het overeengekomen bedrag contant of via bank overschrijving volgens de wettelijke normen. U kan ons steeds contacteren voor info, advies en afspraak/taxatie.               Filips De Goedelaan 17, Brugge 8000. (nabij Ezelpoort) Gratis parking.  Kantoor 050/32.17.88 Mob: +32(0)475.360.940
E-mail: info@tenplusdesign.com – Website: www.tenplusdesign.com is volle eigendom van RUXIAGOLD bv. BE 0770.892.454

Ga naar de bovenkant